SIMPEL TRÆNING
E-BOG  OG TRÆNINGSPROGRAM


Træning på 60 min

Alle træningerne, uanset hvor mange dage om ugen du træner, kan laves på ca. 60 minutter.

Simpel fremgang

Alle programmerne har en simpel og effektiv protokol for at sikre fremgang i din træning!

Alt er gjort for dig

Hvor meget skal man træne? Hvor hårdt? Hvilke øvelser? Det hele er sat op og gjort klar , så du kan fokusere på at træne.

Opbyg muskelmasse og styrke med SIMPEL TRÆNING

Hvad indebærer e-bogen?

  • 2, 3 og 4 dages træningsprogram, der tager ca. 60 minutter at udføre (Ja, du får alle 3 programmer med for samme pris!)
  • Indlagt simpel og nem progression
  • Letforståelige forklaringer
  • Udskiftningsmuligheder til alle øvelser
  • Guide til opvarmning
  • Kostretningslinjer
  • Kosttilskudsguide

Alt sammen samlet i én e-bog!
(Digital e-bog der sendes direkte til din indbakke efter køb)

Pris: 499,-


Ingen tvivl!

Målet med programmet er at du ved PRÆCIS hvad du skal gøre.
Derfor er e-bogen pakket med letforståelige og overskuelige forklaringer.

Udskiftninger

Hvad nu hvis der er øvelser i programmet som du ikke kan lave, eller ikke har udstyr til? Bare rolig, der er udskiftninger til alle øvelser. Der er også varianter til frivægte af alle øvelser, hvis du f.eks. kun har adgang til en CrossFit Box eller hjemmegym.

Simpel og præcis guide til kost og kosttilskud

Du får en oversigt over hvilke kosttilskud der virker, som kan hjælpe med dine resultater, hvilken effekt de har, hvor meget du skal tage og hvornår. Samt et helt afsnit om hvordan du kan gribe din kost an.

Hvad er SIMPEL træning, og hvem er programmet til?

Hvad er SIMPEL træning?

SIMPEL træning bygger på konceptet om at træning skal være nemt, effektivt og hurtigt. Man skal ikke lave en masse avancerede og tidskrævende øvelser for at få resultater. SIMPEL træning fjerner alt tvivl om hvorvidt man træner hårdt nok, hvilke øvelser man skal vælge osv.

SIMPEL træning handler ikke om at man skal lave “lette” øvelser – men nærmere – at man ikke behøver vælge avancerede varianter og en masse besværligt setup, for at kunne lave en effektiv træning.


Hvem er programmet til?

Programmerne er lavet til alle, som gerne vil have resultater med deres træning, uden at skulle bruge hele sit liv nede i træningscenteret, og uden at skulle lave besværlige og avancerede øvelser. Det er til helt normale, travle mennesker, der vil have noget ud af deres træning. Det er ikke til dig der har trænet seriøst i 10 år+ og gerne vil træne 6 gange om ugen.

Skal jeg lave squat, bænk og dødløft?

Nej. Der er ikke de traditionelle squat, dødløft og bænkpres i programmet. De øvelser kræver en hel del teknisk kunnen, og er unødvendige for langt de fleste, som bare gerne vil have resultater med deres træning. Der vil være varianter, f.eks. bænkpres med håndvægte og stivbenet dødløft, men ikke de traditionelle varianter. Hvis du gerne vil være stærk i squat, bænk, dødløft, så skal du køre mit Powerbuilding-program

Hvad for noget udstyr skal jeg have adgang til?

Håndvægte og stang med skiver er minimumskravet. Gerne også et center med maskiner, men programmet kan godt laves uden. Det mest optimale er dog klart at du har adgang til et standard fitnesscenter.

Hvad er det præcis jeg får?

Produktet er en digital e-bog og træningsprogram. E-bogen forklarer alt du skal vide om programmet, for at kunne forstå det og få det maksimale ud af det. Træningsprogrammerne varer 8 uger og kan i princippet køres om og om igen. Du får alle programmerne, altså både 2-, 3- og 4-dages versionen.

Hvad hvis jeg gerne vil træne 5 gange om ugen?

Mange tror at man skal træne 5-7 gange om ugen for at få optimale resultater, men det er forkert. Man kan komme rigtig langt med få træninger om ugen, og faktisk vil langt flere have fordele af at holde flere hviledage i min optik. SIMPEL-principperne er lavet til travle mennesker, med få dage og timer til rådighed – hvis du har tid til at træne 5-6 gange om ugen, så er det her program nok ikke til dig 🙂

Med det FOKUSPUNKT-systemet!

Problemet med generelle træningsprogrammer er, at de er svære at individualisere. Men med fokuspunkt-systemet, skal du blot vælge hvilken muskelgruppe, du gerne vil fokusere på i din træning, så viser jeg præcis hvilken øvelse du skal lave!

Fokuspunkt til både overkrop og underkrop

Uanset hvilken muskelgruppe du gerne vil give lidt ekstra kærlighed i træningsprogrammet, så har jeg sørget for at du ved præcis hvilken øvelse du skal lave – hvor ofte du skal lave den og hvor hårdt du skal træne den.

Klar til at få styr på din træning?