Uddannelse og vision

Jeg er drevet af at frigøre mennesker fra myter og regler, indenfor kost, træning og sundhed. 

Det giver nemlig plads til, at man kan arbejde med sine vaner, og derved skabe langvarige og holdbare resultater – uanset om målet er vægttab, muskelmasse eller styrke!

Det er mit ønske at folks liv og sundhedsdebatten skal blive fri for misinformation og myter.

Uddannelse og kurser
– Personlig Træner
– Strength & Conditioning
– Strength System Certification

– Kostvejleder
– Sportsernæring
– Vægttabsstrategier
– Stud. Ernæring og Sundhed


Min tilgang til kost

Vanetilpasning og kognitiv kostvejledning

Ingen bliver sundere bare af at følge en kostplan. Hvis man for alvor vil ændre sine resultater og sundhed, så skal man arbejde med sine vaner. Derfor er vanecoaching i centeret af al min kostvejledning. Mit mål er at mine klienter skal have så gode vaner, at kostplaner og restriktioner bliver overflødigt.

Jeg tror på, at ALT mad kan indgå i en sund kost. Det handler om mængder og kontekst, ikke selve fødevaren.

Kognitiv kostvejledning bygger på ideen om, at der er følelser og årsager bag alt vi gør. Derfor spiser mange når de keder sig, er kede af det, frustreret eller lignende. Men uden den rette vejledning, kan det være svært at få indsigt i og løse

 

Min tilgang til træning

“Less is more” og bevægelse uden frygt

Træning skal først og fremmest være sjovt. Hvis man ikke er motiveret og glad for sin træningsplan, så kan alt optimering være ligegyldigt. 

Nøglen til effektiv træning er, at vælge nogle få øvelser, give alt hvad man har, og sikre fremgang over tid i dem. Det er “Less is more”-princippet. Man fjerner alle små og overflødige tiltag i træningen og fokuserer på det der faktisk giver noget.

Træning skal være uden frygt. Ligesom med sundhedsdebatten, handler det om at fakta skal i fokus – så man kan bevæge sig uden frygt

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes?