Online forløb – Klientudtalelser

Alex – 12 ugers vægttab (Hjemmetræning)

Alex ville gerne udfordre sig selv, og ville se hvor god form han kunne nå at komme på 12 uger med hjemmetræning. Han fik træningsprogram og en kostplan, samt ugentlig vejledning. Han havde ikke styrketrænet før, så vi lavede online feedback på hans øvelser.

Han supplerede sin hjemmetræning med løb udenfor, hvor han også gjorde massive fremskridt og endte med faktisk at holde af at løbe

Simone – Vaneændringer

Simone er selv personlig træner. Hendes ønske var at komme i form, men uden at kropsvægten skulle være i fokus. Vi fokuserede på et tungt træningsprogram, med indlagt progression, med masser af basisøvelser. Det gav virkelig pote.

Maria – Vægttab mod alle odds

Maria har en sjælden sygdom, der gør at hun får stærk medicin. Medicinen ødelægger komplet mæthedsfornemmelse, og derfor er patienter med sygdommen ofte overvægtige. Maria nægtede at lade sygdommen styre, så vi tog kontrol med struktureret kost og træning. Det resultaterede i et vægttab på over 20 kg

Fysiske forløb – Klientudtalelser

Line – Træning til næste niveau

Line arbejdede rigtig meget, så vi var nødt til at sammensætte nogle korte og effektive træninger, som kunne lade sig gøre at presse ind i travl hverdag. Kosten skulle være nem, hurtig og overskuelig. Med fokus på vaner, lykkedes det at skabe rigtig gode resultater på trods af en travl hverdag. Vi tog hendes træning til næste niveau med evidensbaserede metoder.

Rebekka – I form efter graviditet

“Tænk at jeg kunne spise chokolade og stadigvæk tabe mig. De her 3 måneder har gjort mig til en gladere kvinde og mor, med langt mere overskud og energi i hverdagen end før. Tak fordi du gav mig den startshjælp jeg havde brug for!”

Rebekka fik hjælp til at komme i form efter sin graviditet. Hun havde aldrig rørt en håndvægt før, så vi startede fra bunden og byggede op, på en sikker og rolig måde.

Lucas – Styrke og muskelmasse

Lucas ville gerne være stærkere og have mere muskelmasse. Han havde smerter i lænden, som vi fixede undervejs. Efter 12 uger endte han med at øge sin squat fra 122,5kg til 170kg. Bænkpres fra 100kg til 120kg og dødløft fra 140kg til 170kkg. De store stigninger kunne lade sig gøre, fordi Lucas havde været begrænset af sin lænd og teknik, ikke sin styrke

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes?