Kognitiv kostvejledning / Livsstilscoaching


Bryd cirklen af overspisning, 
– Få kontakt til sult og mæthed

Overspisninger fører ofte til negative tanker. Man ‘straffer’ sig selv for at have overspist med endnu flere mad -og motionsregler. Hvilket fører til endnu flere overspisninger, når man så ikke kan leve op til dem igen. Lær at bryde cirklen én gang for alle, lær at spise efter sult og navigere ud fra din mæthed – og ikke spise på følelser

find roden af problemet
– følelser og forventninger

Kostplaner, madregler, træningsplaner og restriktioner er ikke løsninger. De er midlertidige lappeløsninger, som ender med at gå galt når motivationen daler. Man skal ind til roden og arbejde med de svære ting, der gør, at vi spiser og motionere som vi gør, nemlig følelser og forventninger

Ikke flere slankekure -Livsvarige resultater

Slankekure og diæter virker altid kun midlertidigt. Det har du sikkert oplevet på egen krop. Det går godt i en periode, og så går det galt igen. Lær at arbejde med dine mad -og motionsvaner, det skaber livsvarige resultater

5 klip – 3750,-
(750,- pr. klip)

Klippekort
Indledende samtale
Varighed pr. session: 30-60 min
Ingen udløbsdato
Skype / FaceTime

10 klip – 6999,-
(700,- pr. klip)

Klippekort
Indledende samtale
Varighed pr. session: 30-60 min
Ingen udløbsdato
Skype / FaceTime

20 klip – 12.999,-
(650,- pr. klip)

Klippekort
Indledende samtale
Varighed pr. session: 30-60 min
Ingen udløbsdato
Skype / FaceTime

Om kognitiv kostvejledning

Lad mad blive mad igen.

I forsøget på at blive sundere eller tabe sig, er der mange der får et forvrænget billede af mad og motion. Det bliver noget de skal tælle, noget de skal måle, noget de bliver vurderet på.

Når livet er hårdt ved en, så kan mad endda blive til noget man bruger som trøst. Hvis man er sur, ked af det, vred, frustreret, skammer sig eller andre ubehagelige følelser. 

Mad skal blive mad – og motion skal blive noget du har lyst til. Ikke gennem en masse regler og restriktioner, men gennem arbejde med dine følelser, dit forhold til mad og din livsstil.

Dét er kognitiv kostvejledning: At åbne op for arbejdet med de svære følelser og årsager, som ligger til grund for ens spise -og motionsadfærd.

Det er svært at håndtere alene – og det behøver du heller ikke. Kontakt mig i dag og lad os åbne op, så mad kan blive mad igen.
Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du gerne i gang?