Business Coaching Forløb


Flere klienter

Jeg hjælper dig fra hvor du er, til hvor du gerne vil være, også selvom du har 0 klienter. Sammen lægger vi en plan for hvordan du kan få flere klienter, både på kort og lang sigt.

Prioritering og målsætning

Sammen sætter vi gang i din personlige business, med ugentlige mål og en strategi for hvad du præcis skal gøre. Lær hvor du skal lægge din energi henne og hvorfor.

SOCIALE MEDIER
Lær at bruge værktøjerne til at få klienter gennem sociale medier, uden at skulle betale for dyre og ineffektive annoncer og boost.


GRATIS GUIDE!

KLIENTFLOW

Klientflow er min fuldstændig gratis guide til hvordan man opsætter et effektivt flow på sine sociale medier, der konverterer folk fra at være følgere til at være klienter.

Den er spækket med værktøjer, opgaver og konkrete eksempler, som kan hjælpe dig på vej mod en fuldt booket forretning.


“Jeg giver min varmeste anbefaling af Jonas til andre, der måtte stå med lysten til at starte op som personlig træner, men ikke er sikker på hvordan eller hvor de skal starte.” ⭐⭐⭐⭐⭐

Martin 

“Jonas er utrolig empatisk og nysgerrig i sin tilgang. Han giver professionel vejledning, en super støtte og er utrolig faglig dygtig på alle områder. Jeg kan i den grad anbefale Jonas både som coach, træner og som mentor!”

Mie

“Jeg vil anbefale alle i min type situation at køre et forløb. Det er det hele værd (og har for mit vedkommende tjent sig selv hjem for længst).” 

Naja

Med Jonas hjælp har jeg kunne sælge flere at mine forløb, endda til højere, på trods af energikrisen. Det har været alle pengene værd!

Wida
PT / coaching business forløb
1 VIdeomøde pr. måned: 2799,-
2 videomøder pr. måneD: 4499,-
4 videomøder pr. måned: 5999,-

Indledende samtale
Månedlig videosamtale
Handlingsplaner
Sparring og hjælp 24/7
Ugentlig opfølgning
Mål for forretning, kompetencer mm.

Enkelt konsultation
1 time | 1799,-

Videosamtale
Sparring og vejledning
Handleplan

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du gerne kontaktes?